Van 12 t/m 15 september strijken we neer in het havengebied van IJmuiden met een gloednieuwe theatervoorstelling bomvol theater, muziek en dans. Een ervaring die je niet mag missen!

Half maart zullen we starten met de repetities. We zijn op zoek naar spelers, dansers, muziekgezelschappen en koren. Er zijn geen audities, maar bij erg veel aanmeldingen zullen we wellicht een selectie maken. Daarnaast zoeken we uiteraard ook weer mensen achter de schermen die zich willen bemoeien met het decor, kostuums, catering of de op- en afbouw van ons tijdelijke theater.

De spelrepetities onder leiding van regisseuse Iris Stam starten half maart op dinsdagavond (en dinsdagmiddag voor kinderen). Voor de muzikale repetities zullen aparte afspraken worden gemaakt met Tommie Freke, de muzikaal leider. De dansrepetities, gegeven door Kelly de Haan, zullen 6x plaatsvinden tussen mei en september. Data zullen zo snel mogelijk bekend gemaakt worden. Ook zullen er een drietal gezamenlijke zondagen zijn waarop we de voorstelling op locatie verder vormgeven. Na inschrijving ontvangen alle deelnemers een uitgebreide planning en een uitnodiging voor het kick-off event. 

Dus zet de datum alvast in je agenda of schrijf je hier in!

Vragen?
Mail dan naar deelnemers@theatermanifestatieijmond.nl