Ticketinformatie

Alle tickets zijn inclusief servicekosten & 9% btw. De voorstelling begint dagelijks om 20.00u en zal ongeveer tot 21.45 duren. 

TICKETSOORTEN

Reguliere tickets: Er zijn tickets voor volwassenen en kinderen t/m 16 jaar. Sponsortickets: inclusief 5 euro donatie en een welkomstdrankje. 

Dinertickets: Bezoek de voorstelling en geniet vooraf van een uniek 3-gangen diner in ons pop-up restaurant op locatie. Capaciteit: 80 personen per avond. Aanvang: 18.00u (inloop van 17.30u). De ticketprijzen zijn excl. drank en inclusief bezoek aan de voorstelling. 

HET WEER:

De voorstelling Luwte gaat over De Wind die al heel lang niet is opgestoken. Toch kan het op onze locatie best waaien en kunnen we ook een regenbui niet uitsluiten. Het publiek zit op een overdekte tribune, waar je, om iedereen goed zicht te geven, geen paraplu’s mag opsteken. Het is wel fijn wanneer je zelf een kussentje om op te zitten en zo nodig een deken tegen de kou meeneemt.

De vooruiztichten voor 12 t/m 15 september zijn goed, maar mocht het onverhoopt echt hard gaan stormen en regenen, houd dan je mail en sociale media in de gaten. We zullen het tijdig laten weten wanneer de voorstelling niet doorgaat. Als dat het geval is, zullen we je eerst een ticket aanbieden op een van de andere dagen, en anders restitutie van het aankoopbedrag.

LOCATIE

We spelen de voorstelling op het ‘Blokkenterrein’ van Rijkswaterstaat in het havengebied van IJmuiden. De toegang tot het terrein is tijdens de voorstellingen ter hoogte van het Bunkermuseum, Badweg 38, 1976 BZ IJmuiden. Posters wijzen je de weg.

* Kom je met de fiets of de auto, dan wordt je verzocht gebruik te maken van Parkeerplaats  Kennemerstrand. Deze ligt op enkele minuten lopen van het Bunkermuseum.

* De fietstijd vanaf het pontplein in Velsen-Zuid is zo’n 15 à 20 minuten. 

* De route die je moet volgen, is die richting IJmuiden aan Zee, bijvoorbeeld via de Kanaaldijk, Dokweg, Kromhoutstraat tot je bij de Badweg komt. 

* Voor automobilisten is het (helaas) betaald parkeren. 

* Naast ons terrein hebben we enkele invalide parkeerplaatsen gereserveerd. Wil je daar gebruik van maken, stuur dan even een bericht aan info@theatermanifestatieijmond.nl

* Bus 382 vanaf Amsterdam Sloterdijk stopt voor de deur bij ‘Camping De Duindoorn’. 

HUISHOUDELIJK

* Op de voorstellingsdagen zijn wij vanaf 19.00 uur geopend voor publiek

* Heb je een ticket inclusief diner gekocht, dan wordt je tussen 17.30 en 18.00 uur verwacht

* Je kunt aan onze theaterbar terecht voor koffie, thee en drankjes

* Pinnen is mogelijk, maar contact geld wordt ook geaccepteerd

* Toon bij de entree een duidelijke print van je ticket of zorg dat het goed zichtbaar is op je mobiele telefoon 

* Wij maken zelf foto’s en een filmregistratie van de voorstelling, en verzoeken je dan ook zelf geen grote camera’s mee te nemen, zodat iedereen vanaf de tribune de voorstelling goed kan bekijken

Wij wensen je een hele mooie voorstelling toe!