TEER technotheater van mythische proporties

Als Die-Die ‘s nachts op zoek gaat naar eten voor haar altijd hongerige vader, komt ze terecht bij een wel heel vreemde foodtruck. Op deze plek – waar vreemde figuren en nachtvlinders dwalen – wordt ze gedwongen op een andere manier naar zichzelf en haar leven te kijken.

TEER is technotheater van mythische proporties. Met muziek van DJ Virato en BEET, uitbundige kostuums, dans en spoken word. Een voorstelling over de metamorfose, veranderingen en over jezelf kunnen zijn, en wie dat dan is.

Kom jij ook kijken?  Bestel hier je tickets!

TEER 26 t/m 29 oktober 2023

Locatie
Visserhallen
Duinstraat 4, IJmuiden

Aanvangstijden
Donderdag 26 oktober 19:15u & 21:00u
Vrijdag 27 oktober 19:15u & 21:00u
Zaterdag 28 oktober 19:15u & 21.00u
Zondag 29 oktober 19:15u

Ticketprijzen
Volwassenen: 18.50 euro excl. servicekosten
Jeugd t/m 27 jaar: 13.50 euro excl. servicekosten

Actie: koop nu de zesdelige serie

RADAR is de eerste voorstelling van de zesdelige serie die gemaakt wordt door ‘de Manifest’. Elke voorstelling op een andere bijzondere locatie in de IJmond én met een unieke eigen sfeer. Draag je Theatermanifestatie IJmond een warm hart toe of ben je nu al nieuwsgierig naar al onze voorstellingen? Dan is nu je kans om nu al een speciaal ticket te kopen voor alle zes de edities voor maar 100 euro (150 euro sponsoroptie). Je krijgt daarbij een mooi aandenken aan de voorstelling en helpt ons tegelijkertijd om deze voorstellingen te kunnen blijven maken.

Hoe werkt het?
Per voorstelling ontvang je via de mail een unieke kortingscode om je ticket mee te kunnen bestellen. Na de voorstelling ontvang je van ons een klein aandenken én je ontvangt de speciale nieuwsbrief waarbij je altijd als eerst op de hoogte bent van het laatste nieuws