ZICHT 
15 t/m 19 september 2021 

Tijdens de theatervoorstelling ZICHT word je meegenomen op een theatrale ontdekkingstocht langs façades, verborgen verhalen en onontdekte plekken in het centrum van Beverwijk. Maar het is niet zomaar een wandeling. Door middel van luisterverhalen, interventies en droomachtige scènes met spel, muziek en dans wordt het publiek meegezogen in een nieuw verhaal. Met de stad als decor, maar ook met prachtige nieuwe decors die de stad omtoveren tot een wereld waar je voor even in kunt verdwijnen.

Let op: Tickets voor de try-out bestel je HIER!

UITVERKOCHT! Helaas zijn er geen tickets meer beschikbaar. U kunt aangeven op de wachtlijst te willen staan via info@theatermanifestatieijmond.nl

 

Over de voorstelling
Je krijgt een onverwachte uitnodiging voor een feestje. Zou je echt welkom zijn? Zou je daar zomaar jezelf mogen zijn? Je zoekt naar een feestje, maar wat is de ware reden van je reis? De stad, haar nauwe steegjes, iconische gebouwen en verhalen tonen zich in een heel ander licht. Roze varens, een feestje in een auto, waanbeelden in de kerk en een vervreemdende situatie in het café. Een koortsige, droomachtige tocht door het onderbewustzijn van de stad, op zoek naar een plek om thuis te kunnen komen.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Speeldata
15 september 2021: try-out, start vanaf 19:30
17 t/m 19 september 2021: voorstellingen, start vanaf 19:30

Locatie
Stationsplein 48, 1948 LC Beverwijk

Prijzen
Ticket Standaard: 18.50 euro incl. servicekosten
Ticket Jeugd <16: 15.00 euro incl. servicekosten

Ticket Try-out: 15.00 euro incl. servicekosten
Ticket Try-out Jeugd <16: 12.50 incl. servicekosten

Of koop een van onze sponsortickets!
Voor maar 1.50 of 5 euro extra help je ons met het realiseren van deze voorstelling.
Niet alleen wordt het decor daar nóg mooier van, ook achter de schermen kunnen we onze deelnemers extra in de watten leggen, de voorstelling op bijzondere wijze vastleggen en ga zo maar door. Maar bovenal verkleint het ons financieel risico in deze onzekere tijden!

Duur & Capaciteit
De duur van de voorstelling is 90 minuten en per dag kan er gekozen worden uit verschillende tijdsloten. Elk tijdslot heeft een capaciteit van 40 personen.

Toegankelijkheid

ZICHT is een theatervoorstelling waarbij het publiek zich door het centrum van de stad beweegt. Zowel de buiten als binnenlocaties zijn rolstoeltoegankelijk en voor mensen die slecht ter been zijn, kunnen wij stoeltjes faciliteren tijdens het bekijken van de verschillende scènes.

Wil je van tevoren meer informatie om te beslissen of de voorstelling goed te bezoeken is? Neem dan contact op via info@theatermanifestatieijmond.nl o.v.v. toegankelijkheid.

Corona maatregelen
Omdat er nog steeds maatregelen verbonden zijn aan het organiseren van evenementen vragen wij ons publiek op alle locaties en tijdens de wandeling 1.5 meter afstand te houden. Wij werken niet met testen voor toegang en hebben daarom een beperkte capaciteit. Alle scènes – zowel binnen als buiten – zijn zittend of staand geplaceerd, tenzij het een korte scène langs de route betreft waar niet gestopt wordt. Wij vragen u de voorstelling niet te bezoeken met klachten en plaats te nemen op de daarvoor bestemde plekken. Bij vragen kunt u contact opnemen. Daarnaast kan het wederom aanscherpen van de regels ervoor zorgen dat het evenement in zijn geheel niet kan plaatsvinden. Wij zullen iedereen zo goed mogelijk op de hoogte houden van veranderingen en de eventueel geboden alternatieven.