Over en voor de buurt

De voorstelling ZICHT is een wandeling die je langs verschillende plekken op en rondom de Beverwijkse Breestraat voert. Een gebied dat niet alleen uit winkels bestaat, maar waar ook heel veel mensen wonen. De productie staat dus letterlijk middenin de samenleving. We zijn ontzettend blij dat dit mag en kan.

Allereerst willen we daarvoor alle omwonenden bedanken. Jullie, buurtbewoners, hebben als het goed is een brief gekregen met informatie over de voorstellingen. Op woensdag 15 september en van vrijdag 17 t/m zondag 19 september zullen er tussen 19.30 en 22.00 uur vijf groepen met publiek langs verschillende scènes wandelen. Een aantal daarvan vindt plaats in de open lucht. Elke scène heeft een eigen sfeer en er klinken ook verschillende muziekstijlen. Daarbij houden we zoveel mogelijk rekening met jullie als buren. Dit geldt ook voor de op- en afbouw. Mochten er toch nog vragen zijn, neem dan contact op met bestuursvoorzitter Cees Hamers.

Daarnaast noemen we graag de Verenigde Doopsgezinde Gemeente IJmond en de Agathakerk, Bar Bistro De Rode Haan, de organisatie Beverwijk Centrum en Winkelcentrum De Beverhof. We zijn erg dankbaar dat we met jullie mogen samenwerken.