KAARTVERKOOP VAN START!

Het is zover! De kaartverkoop gaat morgen – zaterdag 18 mei 2019 – officieel van start via onze website. Dat betekent dat we niet meer terug kunnen. En gelukkig willen we dat ook niet. Elke dinsdag repeteren de spelers bij Kunstform Velsen, Studio O barst uit z’n voegen van de materialen die langzaam binnendruppelen, de muzikanten en het koor van KOEL Productions maken binnenkort kennis met elkaar, en de dansers bereiden zich voor op hun speciale rol in het stuk. Wij kunnen niet wachten tot het september is, en we hopen jullie daar allemaal te zien. Dus wees er snel bij!

Praktische informatie
Data: 12 t/m 15 september 2019 (Try-out op dinsdag 10 september)
Aanvang: 20.00u (aanvang diner 18.00u)
Locatie: Havengebied IJmuiden, achter het Bunkermuseum IJmuiden

Wat voor tickets zijn er?
We hebben dit jaar reguliere tickets voor volwassenen en kinderen t/m 16 jaar. Daarnaast hebben we ook een sponsorticket. Hierbij krijg je een welkomstdrankje gratis en doneer je 5 euro extra aan ons project. En natuurlijk is er ook deze editie weer een dinerticket verkrijgbaar. Voor slechts 43,50 geniet je van een 3-gangen diner (excl. drank) en bezoek je daarna de voorstelling. Alles in ons pop-up restaurant en geheel verzorgd door Appetite Catering.

Hoeveel tickets zijn er?
Per avond passen er 600 personen op de tribune en hebben we plek voor 80 gasten tijdens het diner.
De ervaring van vorige editie leert dat dinertickets snel weg zijn, dus boek direct je plaats als je nu al weet dat je dit niet wilt missen. (En dat wil je niet, geloof ons!)

Wat doen we bij slecht weer?
De tribune heeft een overkapping dus met lichte neerslag zit iedereen lekker droog. Hou zelf de weersvoorspelling in de gaten en neem lekker een kussentje of dekentjes mee. Paraplu’s zijn niet toegestaan op de tribune. Mocht het echt helemaal losbarsten dan kan het gebeuren dat we de voorstelling moeten cancellen. In dat geval bieden wij jullie eerst een ticket aan voor een alternatieve datum (mits we niet uitverkocht zijn natuurlijk) of storten we het bedrag terug op jullie rekening.

Waar kan ik parkeren?
Informatie met betrekking tot parkeren, looproutes, kiss&ride en invalidenplaatsen maken we zo snel mogelijk bekend. Maar wil je alvast kijken hoe lang je erover doet? Dan kun je
de navigatie instellen op Parkeerplaats Kennemerstrand, 1976 EK IJmuiden.