OPEN CALL VOOR KUNSTENAARS

Droom je ervan om eens iets groots te ontwerpen? En heb je een heimelijke liefde voor theater? Wij zijn op zoek naar professionele en semi-professionele kunstenaars uit de IJmond die een ontwerp willen maken én uitvoeren voor drie van onze decoronderdelen. Hieronder vind je de Open Call. Schrijf je nu direct, mail ons voor extra informatie en wie weet schittert jouw ontwerp van 12 t/m 15 september tijdens de locatievoorstelling ‘Luwte’.

Stichting Theatermanifestatie IJmond brengt met hun voorstellingen deelnemers en bezoekers op een laagdrempelige manier in aanraking met kunst en cultuur. Na de succesvolle voorstelling SCHEMERING in Kasteeltuin Assumburg, wordt een dynamische locatie in het havengebied van IJmuiden het decor van de nieuwe voorstelling LUWTE.

Van 12 t/m 15 september 2019 wordt op deze plek een wereld gecreëerd, waar een gemeenschap in de luwte, met de rug richting zee, een heel eigen verhaal vertelt. In het bestaande decor van ruw beton, wilde natuur en onverwoestbare rotsblokken verrijzen straks een drietal grote kunstobjecten

Wil je meer weten? Stuur dan een mailtje naar deelnemers@theatermanifestatieijmond.nl en ontvang: de synopsis, specifieke locatie en een algemene schets van het totaal decorontwerp.

VOORWAARDEN
– De ontwerpwedstrijd is gericht op professionele & semi-professionele kunstenaars.
– Het ingezonden ontwerp voldoet, voor zover van toepassing, aan wettelijke veiligheidsvoorschriften.
– Auteursrecht van het object blijft bij de kunstenaar.
– Door deel te nemen verleent de kunstenaar het recht om het object tentoon te stellen en in PR- en marketinguitingen af te beelden.

INSCHRIJVEN
– 20/05/2019 Deadline concept ontwerp + begroting (materiaal + honorarium)
– 01/06/2019 Bekendmaking opdracht
– 05/09/2019 Oplevering object op locatie

Stuur je ontwerp of vragen, inclusief je gegevens, naar deelnemers@theatermanifestatieijmond.nl